Nursara Khaleeda

By: mama sara

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Friday, 7-Mar-2008 01:27 Email | Share | | Bookmark
Ameer today..

 
Ni adalah gambar terbaru Ameer. Now, Ameer dah mula berdiri dan bertatih di kerusi...walau pun baru mencecah 8 bulan..then, satu lagi dah nampak gigi dua batang kat bawah...heheheh...maju betul anak bujang aku ni...lain pulak ngan kakak dia...haiya....banyak cakap sudah sekarang ni..kenkadang aku panggil dia makcik..bleh pulak dia marah..bukan makciklah...panggil kakak...heheheheh...



Thursday, 14-Feb-2008 03:23 Email | Share | | Bookmark
My Love

 


Tuesday, 11-Sep-2007 06:26 Email | Share | | Bookmark
Adik Sara

Salams,

Lamanya mama sara tak update kat sini..tetiba je dah ada adik Sara. Sekarang Sara dah jadi kakak.

Nama adiknya AMEER IZUDDIN bin NORHISYAM.
Berat masa lahir 3.69kg. Lahir pada 26 Jun 2007 pukul 3.21 petang. Sekarang berat Ameer 6.4 kg.. kus semangat...



Wednesday, 1-Nov-2006 05:00 Email | Share | | Bookmark
Sara ngan family yuyut

 


Gambar ngan keluarga belah nenek. Ni semua pakcik, makcik, atok, nenek dan yuyut Sara. Besar tak keluarga Sara. Tapi tak semua ada dalam gambar. Yuyut ada 37 orang cucu dan 3 orang cicit termasuk Sara...


Wednesday, 1-Nov-2006 04:57 Email | Share | | Bookmark
Sara ngan family mama

 

Dr kiri : Mak Mok, Pak Jang, Ayah, Nenek (Sharipah), Mak Su (dukung Sara), Pak Uda, Pak Itam, Cik Iyin & Mama.

Ni family belah mama Sara. Gambar ambik masa pagi raya kedua. Masa ni Sara dah bersiap nak p ber'baraan' ke rumah saudara mara belah yuyut di Air Baloi, Pontian. Yang tak de dalam gambar adalah keluarga Mak Long. Mak Long tak balik raya tahun ni tapi akan balik untuk berhari raya haji ngan nenek. Atuk dah tak de, Sara pun tak sempat nak jumpa atok. Sebab atok pegi sebelum Sara keluar tengok dunia. Moga atok di cucuri rahmat di Sana.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net